Over mij

Samen met mijn man Eugene woon ik in het prachtige, heuvelachtige deel van Nederland waar je ook mijn atelier BeJoyce vindt. Daar maak en ontwerp ik mijn eigen BeJoyce collecties maar ook veel sieraden in opdracht. Denk bijvoorbeeld aan trouwringen, geboortesieraden, as-sieraden en herinneringssieraden. Ik word elke dag weer blij als ik aan de slag mag met parelmoer, parels, fonkelende kleurige diamanten en mooi geslepen edelstenen.

Vroeger als kind verzamelde ik al stenen als ik met mijn ouders naar Zeeland op vakantie ging. Later ging dit verzamelen van stenen door, maar koos ik ervoor om alleen die stenen op te rapen die op een hartje leken, en ook dat zijn er best veel. Mijn liefde voor hartjes is toen langzaam ontstaan. Denk aan de snoephartjes die ik al maakte toen ik net van de Goudsmid Vakschool afkwam, een massief zilveren hanger met een tekst die je zelf kunt kiezen. Niet zo vreemd dat mijn logo daarom een hartje bevat.

Tijdens mijn reizen in binnen- en buitenland zoek ik altijd naar schelpen, veren, mooie bladeren, hartjes stenen en mooie stoffen die me ook inspiratie geven. Roze bubbels vind ik heerlijk, flamingo's zijn mijn favoriete dieren en ik ben gek op zwart met witte dots.Van oud iets nieuws maken is ook een passie van mij. Heb je gouden sieraden ergens in een kastje liggen waar je soms misschien even naar kijkt? Erfstukken die je net niet mooi genoeg vindt om te dragen? Kapotte sieraden? Verzamel ze bij elkaar en laat er door mij een nieuw sieraad van maken. Samen met jou maken ik een mooi ontwerp en je bergje goud krijgt een totaal nieuw leven! Om weer met veel liefde en plezier gedragen te worden...
'Diamonds are a girl's best friend!' - Marilyn Monroe
 

       

   

                  

                

© 2015 - 2024 BeJoyce handgemaakte sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel